Skip to main content

Energiboost for travle jenter

Vi samler en gjeng innmari kjekke, godt voksne jenter til en utfordrende og sosial venninnehelg. Målsetningen er at du skal bli både utfordret og inspirert slik at du vil møte verden med større selvsikkerhet!

Inger-Marie Haaland, to ganger vinner av det 100 mil lange Finnmarksløpet, arrangerer råtøffe Rampejentehelger for travle jenter, gjerne en venninnegjeng, som trenger påfyll. Du vil helt sikkert oppleve å bli utfordret gjennom helgen og du kommer uten tvil til å bevege deg langt utenfor din normale komfortsone. Vi lover deg at du reiser hjem med en gedigen mestringsfølelse, som ingen kan ta fra deg!

Bli med oss en lang venninnehelg med hundekjøring så klart, litt utfordrende friluftsaktiviteter med overnatting ute i villmarka, elvepadling, energigivende treningsopplevelser, mindfullness og meditasjon, samt opplæring og inspirasjon til å spise riktigere og sunnere. Les mer om maten du får her.

Dette får du:

  • Stabburs-overnatting som i gamle dager eller bo litt mer normalt i lekre, nyoppussede, store rom i gårdens hovedbygning
  • Helpensjon med helt nydelig, hjemmelaget mat
  • Drikke som kaffe/te/juice/melk/smoothies
  • Morsomme og passe utfordrende aktiviteter
  • Foredrag holdt av Inger-Marie
  • Sosialt samvær, gøy og moro!

Finn din indre rampejente!

Jeg utfordrer deg til å finne rampejenta i deg, hvordan du kan tøye grensene dine og få mer ut av livet. Si ja-takk og våg mer, opplev mestring og kjenn på felleskapet blant rampejentene. Det er bare én av deg! Etter langhelgen vil du møte verden med større selvsikkerhet og tro på det gode i livet. Velkommen 24. – 27. august!