Skip to main content

Høstferieleir for barn, 11-15 år

Velkommen på knalltøff høstferie-leir på Farmen Fløtterud i uke 40, 1. – 6. oktober! Passer for rampeunger og englebarn mellom 11 og 15 år, som kjenner de har lyst å oppleve tøffe aktiviteter som hundekjøring og villmarksliv.
Du får ansvaret for «din egen» voksne hund og en liten valp gjennom leiruken. Vi er mye på tur med «kløv på rygg» og vi kjører selvsagt hundespann med vogner hver dag. Du får lære å fyre bål ute og finne veien ved hjelp av kart og kompass. Vi drar på tur med alle 24 hundene og vi overnatter i telt.
Begrenset antall plasser, så vær rask med påmelding om du vil være med! Koster kr 6.900 per barn, hvor absolutt alt er inkludert for 5 hele døgn. Søskenrabatt gis.

På Farmen Fløtterud er barnet ditt i trygge hender

På høstferieleiren vil barna få lære masse om hunder, hundestell og hundekjøring, og ikke minst respekt og omsorg for dyr generelt. Det gir en helt egen mestringsfølelse å få ansvar for sin egen voksne hund og valp gjennom oppholdet. Vi følger tett opp hele veien, slik at barna føler seg trygge og får passe mye utfordring i forhold til alder og erfaring.

Høstferiecamp med hund og hundekjøring

Målsettingen med leiren er å gi barna kunnskap om hunder, hundestell og hundekjøring, samt å lære dem respekt og omsorg for dyr generelt. Vi bruker hundene allsidig og er mye på tur i villmarka. Barna får «sin egen voksne hund» og «sin egen valp» gjennom leiruken.

Hundekjøring og kløvturer foregår ute i naturen og det en viktig del av hundekjøringsleiren å lære barna å bli glad i naturen og friluftslivet gleder. Derfor kommer vi til å være mye ute på tur, som regel alltid sammen med hundene.

Prøv nye aktiviteter

Villmarks-
opplevelser

Høstferieleir på Farmen Fløtterud har et fokus på natur og villmarksliv. Vi har 1-2 overnattinger ute i naturen i løpet av leiruken. Vi velger dag(er) avhengig av været og satser på godværsdager.

Med på turen har vi selvsagt hundene våre med kløv på ryggen. Barna får lære bruk av kart og kompass, hvordan vi slår leir i naturen, hvordan vi trygt tenner bål og bruk av primus. Barna får lære hvordan vi tar vare på oss selv og hundene på tur i friluft. Målsettingen er å gjøre det enda morsommere for barna å gå på tur og være ute i naturen.

Gårdsopplevelser

På gården har vi kuer og to pusekatter, slik at det blir all verdens muligheter til å oppleve et trivelig gårdsmiljøet, i tillegg til hundene og kose med alle valpene, så klart.

Gården er i løpet av de siste året blitt ombygget, tilpasset og pusset opp, slik at vi i enda bedre grad er skikket til å ivareta smittvernhensyn. I tillegg er det veldig trivelig, ryddig, rent og pent både inne og ute.  Les mer om gården her.