Skip to main content

Overnatting

Farmen Fløtterud ønsker å være et fredelig gård å komme til og overnattingen er litt utenom det vanlige. Hos oss finner du hjerterom og husrom, og vi tilbyr opplevelser utenom det vanlige. Les mer og bestill opphold her.

Fløtterud er en eldgammel gård med sjel i hver bjelke og mange spor etter levd liv. Hovedhus og stabbur er nydelig pusset opp i gammel stil og vi har lagt mye arbeid i få både soverom og oppholdsrom til å ha en god kombinasjon av komfort og sjarm. 

 

Gjestegården

I hovedbygningen på gården har vi 5 kjempehyggelige, store soverom som alle er helt nyoppusset og utstyrt med nydelige senger og myke madrasser. Det er dobbeltseng og plass til to barn i køyeseng på hvert av rommene. Alle rommene har store vinduer med utsikt mot elven og gårdstunet. Det er felles supermoderne og stort bad i 1. etasje og i 2. etasje, pluss separat wc. 

Fløtterudsætra

Sætra er ikke stor, men desto mer koselig med sine brune laftevegger med mye levd liv. En stor, god vedovn sørger for varmen om det skulle bli kaldt. Soverommet har deilig dobbeltseng med god madrass og køyeseng til barna, med til sammen fire sengeplasser. 

Kjøkkenet er enkelt, men praktisk. Det er gasskomfyr til matlaging og vann varmes på vedovnen eller gasskomfyren. Rent vann henter du i vannposten 20 meter unnaFløtterudsætra har utedo og utedusj.

Utenfor sætra finner du utemøbler, en grill og bålpanne. Solen skinner til klokken 22, så her kan du nyte lange sommerkvelder utendørs. 

Stabburet

I gamledager ble stabburene benyttet til oppbevaring av mat. Sommerstid ble de også brukt til overnatting for slåttefolket, de som var med å slå høy når maten til husdyrene skulle berges for en lang vinter.

På gårdstunet på Farmen Fløtterud ligger det to stabbur, ett stort og ett lite. Det store stabburet har senger til fire, samt en kort barneseng, mens det lille stabburet har sengeplass til to. 

Stabburene har tradisjonell innredning, og du finner spisebord med fire stoler og helt enkel kjøkkeninnredning med mulighet for å koke kaffe og te. Det serveres frokost, lunsj og middag på gården. Det er dusj og toalett i en annen bygning  tunet.