Skip to main content

Se og gjøre

På Farmen Fløtterud og i Numedal

Velkommen til det virkelig gode liv for folk og dyr – med ekte gårdsopplevelser og spennende aktiviteter! Farmen Fløtterud har villmarksområdet Trillemarka som nærmeste nabo, slik at du kan ta på deg fjellskoene og vandre rett ut i vakker skogsnatur med masse små vann. Og

 

Hundekjøring

Vil du kjøre hundeslede eller kjøre hund med vogn?
Hundekjører Inger Marie Haaland, to ganger vinner av Finnmarksløpet, ønsker deg velkommen til Farmen Fløtterud for å bli kjent med både hundene sine og hundekjøring. Kjenn kraften i spannet, og lær hundenes samspill med føreren av hundesleden. Hundekjøring er virkelig en opplevelse utenom det vanlige!

Vil du prøve kano eller båt?

Farmen Fløtterud ligger langs Numedalslågen i Uvdal, og på gården har vi kanoer, kajakker og pack-rafts du kan låne for å dra på elvesafari og oppleve det rike livet elva byr på. Enten du ønsker å finne et hemmelig lite paradis langs elvebredden, eller håper å få se yrende dyreliv, er sjansene store om du kaster loss. La elvas friske sus rense sjelen.

Badstu og velvære

Heit badstue og deretter en kjølig dukkert i elva. Ingenting slår vel kombinasjonen av en varm badstue og et forfriskende bad som gir deg følelsen av å være sprell levende og våken. På Farmen Fløtterud får du hele badstuen og en odde ut i elva for deg selv om du velger å leie badstuen helt alene. Litt velvære må til for å senke hjerterytmen etter en dag på gården.

Vandring og sykling

Rett i nærheten av Farmen Fløtteud finner du Trillemarka og Rollagsfjell, to villmarkspregede naturskogsområder med eldgamle trær og skoger som er egnet for utforskning og turer. Ved å bruke gården som base for dagsutflukter kan du få med deg mye av hva området far å by på. Her kan du virkelig kose deg mens du ser, lukter og føler naturens ro.

Opplev Numedal!

Numedal har utallige steder hvor du kan oppleve flott natur, spise god mat og oppdage nye aktiviteter. Faren Fløtterud er en del av SvingOm, et nettverk av overnattings-, aktivitets- og serveringssteder som brenner for å ta vare på, utvikle og vise frem alt det fine vi er så heldige å omgi oss med i Numedal og Tinn.

For mer informasjon, se SvingOm svingom.no